Siirry sisältöön
Satakylät

Langjärven rantasauna lämmitetään kesällä perinteiseen tapaan, mutta nyt vain yhden kerran viikossa eli keskiviikkoisin 24.6.2020 alkaen. Aika on klo 18-21 ja saunamaksua peritään 1 euro/ saunoja. Viikolla 30 eli 22.7 ei saunavuoroa ole vuokraajien toiveesta. Tervetuloa nauttimaan Suomen Suvesta!  

Lue lisää

Valitettavasti pahenevan koronavirus tilanteen vuoksi Soukaistenkyläyhdistys on päättänyt perua Langjärven soudut 2020 kokonaan. Tavoitteena on, että Langjärven soudut 2021 järjestetään lauantaina 3.7.2021. Toivottavavasti silloin tilanne on parempi.

Lue lisää

”Pikku Pirulaisen” vuoksi joka keväisiä ympäristömme hoitotalkoita ei tehdä perinteiseen tapaan vaan yritetän  hoitaa hommat ”Etätyönä” Rantasaunalla asiat hoitunevat, sillä useat henkilöt ovat luvanneet hoitaa jonkin asian omalta osaltaan rantiksella kuntoon. Elon koulun puisto ja Perttelin kirkon puisto kaipaavat kuitenkin jokavuotista hoitoa ja siivousta. Molempiin kohteisiin toimitetaan vko 17 aikana peräkärryt, joihin kukin vuorollaan tuoda…

Lue lisää

Soukaisten kyläyhdistys ja Laitilan kaupunki ovat tehneet 10 vuoden sopimuksen, jonka mukaan kyläyhdistys voi käyttää piharakennuksia omaan toimintaansa. Edellytyksenä on kuitenkin, että yhdistys huolehtii rakennusten kunnosta. Kunnostuksen ensimmäinen vaihe on vesikaton vuotokohdan korjaus ja ”keskivaraston” lattian teko. Homma piti aloittaa siivous- ja suunnittelupalaverilla lauántaina 21.3 klo 9 alkaen. Mutta Korona-viruksen vuoksi homma siirretään myöhemmin sovittavaan…

Lue lisää

Kyläyhdistyksen uudet kotisivut on avattu. Sivuja voi nyt hyvin selailla myös kännykällä.

Lue lisää

Langjärven rantasaunan perinteinen avantouinti kyläläisille käynnistyi jälleen 2.11 klo 16.00. Sauna on lämmin joka lauantai klo 16. Saunojat ovat ”Saunamajureita” kukin vuorollaan.

Lue lisää