Siirry sisältöön
Satakylät

LANGJÄRVEN SOUDUT 2023

KILPAILUKUTSU

”LANGJÄRVEN SOUDUT 2023”

 

Jo lähes perinteiseksi muodostuneen Soukaisten kyläyhdistys ry:n organisoiman ”Langjärven Soudut” -tapahtuma järjestetään tänä vuonna lauantaina 1. heinäkuuta keskuspaikkana kyläyhdistyksen rantasauna osoitteessa Kivirannantie 25 Laitila. ”Kipparikokous” on klo 14.30 ja ohjelma jatkuu aina klo 23.00 asti.

Varsinainen soutukisa käydään yhdistyksen kolmella ”Valasveneellä”, jonka miehistönä on kuusi soutajaa ja perämies.  Kussakin joukkueessa saa olla enemmänkin miehistöä, mutta kerralla mukaan veneeseen mahtuu enintään 7 henkilöä. Jokaisella joukkueella on iltapäivän aikana muutama ”startti” ja soutukaavio muodostetaan ilmoittuvien joukkueiden määrän mukaan, siten että tapahtuma ei tarpeettomasti pitkity. Karsintalähtöjen jälkeen on kisan finaalilähtö, jonka ensimmäisenä maaliin tullut joukkue on Langjärven Soudut 2023 -kisan voittaja.

Vaan ei siinä vielä kaikki:

Kisassa on myös kaksi muuta palkintokategoriaa, joiden voittaja joukkueet palkitaan. Viime vuonna näinä kategorioina olivat ”TYYLI” ja ”TSEMPPI”. Tämän vuoden kategoriat päätetään kyläyhdistyksen kokouksessa 31.3. Nuo kategoriat voivat olla kaikkea taivaan ja maan välillä ja niistä tiedotetaan, kun päätökset on tehty.

Tapahtuman juontaa ja illan karaoken vetää Jukka Lehtonen kuten vuosi sitten.

Väliaikamusiikista huolehtii paikallinen uutuusbändi.

Viime vuodesta saadun palautteen vuoksi, nälkä tuskin pääsee yllättämään.

Arvontaa tietenkin myös.

Mukaan kutsutaan kyläyhdistyksen toimialueen ihmisiä, yhteisöjä ja yrityksiä, mutta myös Laitilan muita kyliä, yhdistyksiä ja julkishallinnon joukkueita. Laitilan yrityksille tämä tapahtuma on TYKY-päivänä erinomainen tilaisuus henkilöstön yhteishengen nostattamiseen.

Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista ja etukäteen 30 € osallistumismaksun suorittamista.

Ilmoittautuminen hoituu netissä: https://www.soukainen.fi/ota_yhteytta/ -lomakkeen kautta.

Laita viestikenttään: Soudut 2023, joukkueesi tiedot ja yhteystietosi. Tarkemmat ohjeet saat paluupostissa.

 

 

Tervetuloa viettämään iloinen kesälauantai-ilta Langjärvellä!

PS.

TÄTÄ TAPAHTUMAA EI SUOSITELLA TOSIKOILLE!

 

soutumainos_23